Overzicht van de werkzaamheden

Op deze pagina proberen we u zo goed mogelijk te informeren over het verloop van de werkzaamheden volgens onze huidige planning. We communiceren minstens een week op voorhand definitief welke werken er gepland zijn voor de komende week.

Indien u nog vragen of klachten hebt of ongerust bent met betrekking tot de werkzaamheden in uw buurt, dan kunt u een e-mail sturen naar

werfinfo@warmteverzilverd.be

 of   M omenteel wordt er gewerkt op 3 plaatsen.

 

1. Ridder van Ranstlei

Op 1 september zijn de voorbereidende werken aan de Ridder van Ranstlei gestart. Deze zullen duren tot 30 oktober.

De planning ziet er als volgt uit:

  • 01/09-15/09: voorbereiding van de werken waarbij de speeltuin wordt gedemonteerd, voorbereidende grondwerken worden uitgevoerd en de werfzone wordt afgezet.
  • 16/09-21/09: de eerste boring richting Vredebaan vindt plaats
  • 22/09-27/09: de tweede boring richting Antwerpsestraat vindt plaats
  • 28/09-30/10: de twee boringen worden verbonden via open sleuf werken, verdere afwerking en herstelling van het openbaar domein worden uitgevoerd

Standaard zal er gewerkt worden op werkdagen tussen 7u en 15u30. Dit kan tot 18u duren op momenten dat de boringen plaatsvinden. Uitzonderlijk kan er doorgewerkt worden na 18u, op het moment dat er specifieke boorprocessen plaatsvinden die niet op elk moment stopgezet kunnen worden. Deze momenten zijn momenteel ingepland op 17 en 18 september.

De fietsenstalling blijft gedurende alle fases bereikbaar. In functie van de vordering van de werken kan het zijn dat de ingang tot de fietsenstalling wijzigt, maar we garanderen ten allen tijde een veilige toegang die via de nodige signalisatieborden kenbaar gemaakt zal worden. Op 7 of 8 oktober zal er een boring plaatsvinden onder de fietsenstalling. De boorinstallatie en bijhorende units zullen allemaal aan de kant van de speeltuin opgesteld worden. Er is dus geen (bijkomende) impact m.b.t. de parkeergelegenheid of doorgang. De fietsenstalling blijft ook toegankelijk. 

De garageboxen zijn niet beschikbaar gedurende de periode van 16/09 tem 23/09.

In deze presentatie vindt u een overzicht van het project en het verloop van de werkzaamheden. Voor de Ridder van Ranstlei worden de werfzones op foto aangeduid.

 

2. Lieven Gevaertstraat / Agfa-Gevaert site 1

De werken aan het warmtenet en aan de distributiecentrale zijn van start gegaan op 3 augustus en duren tot begin oktober.

 

3. Industrieterrein van Opnieuw en Co, Papayoe, Olijfje en Triakon

Hier worden de leidingen aan elkaar gelast die geplaatst zullen worden in de boring van de Vredebaan. De bedrijven op het terrein blijven ten allen tijde bereikbaar.

 

 

 

Wil je meedoen met dit project ?

Wordt coöperant van ZuidtrAnt-W

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Vragen?

Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact op met info@warmteverzilverd.be