Warmte Verzilverd

Warmte Verzilverd bv is een samenwerking tussen energiecoöperaties ZuidtrAnt-W en Ecopower aangevuld met technisch experten van Kelvin Solutions. Samen staan ze in voor de ontwikkeling en planning van dit coöperatief warmtenet.

ZuidtrAnt-W cv is een energiecoöperatie, een initiatief van burgers die voor duurzame energieprojecten middelen bij elkaar brengen en beheren. Het gaat om energiebesparende projecten en investeringsprojecten rond hernieuwbare energie.

ZuidtrAnt-W cv werd in oktober 2019 opgericht door tien coöperanten van de energiecoöperatie ZuidtrAnt om deel te kunnen nemen aan de BV Warmte Verzilverd.

Ecopower cv is een burgercoöperatie voor hernieuwbare energie. We verenigen burgers die samen investeren in de productie van groene stroom en groene warmte. Wie coöperant is, kan ook klant worden en zo de elektriciteit van zijn eigen productie-installaties afnemen. Daarnaast sensibiliseert Ecopower voor rationeel energiegebruik. Met het project Warmte Verzilverd zet Ecopower zich in om industriële restwarmte te benutten voor residentiële verwarming.

Kelvin Solutions is een studiebureau dat oplossingen ontwikkelt voor duurzaam gebruik van warmte en koude. In het Agfa warmtenet zijn zij onze onmisbare technische partners die aan de kar trekken om dit project van de grond te krijgen.

Aannemers

Onder meer deze aannemers hielpen met de realisatie van het warmtenet.

Denys | Spie | Actemium | Fortes | Maes | Edibo

Mee investeren in dit warmtenet?

Word coöperant van ZuidtrAnt-W of Ecopower

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Vragen?

Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact op met info@warmteverzilverd.be